Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ændrede regler for kvægstaldsordningen

Af ame - 12. jul. 2018 KL. 15:18

Når kvægstaldsordningen åbner i august, kan du ikke søge tilskud til både stald til malkekøer med malkestald og stald til malkekøer uden malkestald samtidigt.

Landbrugstyrelsen ændrer den måde, du kan søge tilskud via kvægstaldsordningen. Styrelsen begrænser mulighederne for at søge tilsagn i flere indsatsområder på samme tid. Dette gælder for nye stalde til malkekøer med og uden malkestald og for totalrenovering med og uden malkestald.

Når kvægstaldsordningen åbner den 16. august 2018, kan du ikke søge tilskud til at bygge en ny stald til malkekøer med malkestald, samtidig med at du søger til en ny stald til malkekøer uden malkestald.

Det er heller ikke muligt at søge tilskud til at totalrenovere din stald med malkestald, samtidig med at du søger til at totalrenovere din stald til malkekøer uden malkestald.

Undgå ubrugte tilsagn

Ifølge Landbrugstyrelsen bliver ændringen lavet for at undgå, at der søges tilsagn, som i sidste ende ikke bruges. Når et tilsagn ikke bliver brugt, kommer pengene ifølge styrelsen ikke ud til erhvervet, hvor de gør gavn.

Det vil fortsat være muligt at søge om tilskud i flere indsatsområder på samme tid, altså blot med undtagelse af ovennævnte. Du kan for eksempel både søge tilskud til en ny stald med malkestald og til at totalrenovere din stald til slagtekalve.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame