Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Yding Smedie overtager Horsens Maskiner

Af mod - 25. okt. 2017 KL. 11:33

Yding Smedie overtager Horsens Maskiner pr. 1. november 2017. Horsens Maskiner ophører og Yding Smedie flytter til Egeskovvej 10 i Gedved ved Horsens.

Jeppe Rasmussen, der ejer Yding Smedie A/S, overtager Horsens Maskiner pr. 1. november. Dette er også datoen for flytningen af Yding Smedie til Horsens Maskiners hidtidige adresse. I forbindelse med overtagelsen foretages en lille navneændring, så Yding Smedie fra 1. november hedder: Yding Smedie & Maskiner A/S. Alle kunder vil blive fuldt serviceret i det nye set-up.

Fokus på kunden og fremtiden

Det er i år 21 år siden, at Jeppe Rasmussen overtog Yding Smedie med en enkelt medarbejder. Virksomheden er siden vokset til en væsentlig servicevirksomhed inden for landbrug, og beskæftigede inden overtagelsen 30 medarbejdere.

- At tænke virksomheden ind i en vækst- og udviklingsorienteret sammenhæng har været det rigtige 'og naturlige'  næste skridt, forklarer Jeppe Rasmussen.

- Yding Smedie tilfører bl.a. stor erfaring med klejnsmedeværksted og specialmaskinhandel samt salg og servicering af et omfattende maskinprogram. Horsens Maskiner har en stærk profil som Case IH forhandler. Dette vil i forening sikre kunder og samarbejdspartnere endnu bedre resultater og service, vurderer Jeppe Rasmussen.

Han glæder sig til de nye opgaver, ikke mindst samarbejdet med de nye medarbejdere fra Horsens Maskiner.

- Planen er at etablere en fælles kultur med det bedste fra begge virksomheder. Sammen vil vi gøre vores bedste for at servicere alle kunder fra begge virksomheder på alle fronter eksempelvis forhold til eftersyn, reservedele, garanti m.v., siger Jeppe Rasmussen.

Nye oplevelser venter

Søren Næsborg ser ikke sig selv som direktør i front for en stor forretning. Derfor har han valgt at afhænde Horsens Maskiner. Han håber, at der vil blive taget godt imod Yding Smedie & Maskiner i Horsens blandt kunder og samarbejdspartnere.

- Der er rigeligt at se til med landbrug i Uganda og Illerup Søgård med en økologisk plantebedrift på over 400 ha. Desuden vil jeg deltage i driften af Logpartner/Retrade og eksportere maskiner til Afrika fra Yding Smedies tidligere lokaler, siger Søren Næsborg.

Bred vifte af kompetencer

Yding Smedie har gennem årene lagt vægt på at være en bredt funderet virksomhed med afsæt i landbrugsbranchen. VVS-afdeling, smedeværksted, SAC servicecenter og staldvaskerobot flytter således med på den nye adresse.

- Vores smedeværksted, VVS-afdeling samt Jenit vil i nye omgivelser få endnu bedre forudsætninger for egenproduktion og servicering af områdets fremstillingsvirksomheder og landbrug, siger Jeppe Rasmussen.

Stærke brands i programmet

Samtidig styrker virksomheden sit fokus på maskinhandel. Den står med stærke kort på hånden allerede fra dag ét. Case IH, Farma, Kverneland, Honda sprøjte-ATV'er og HM Sneglevogn vil i samspil med Yding Smedies eksisterende, stærke brands indgå i et bredt produktprogram af meget høj kvalitet, så som Amazone og Krone.

Den tidligere hovedforhandling af Deutz-Fahr udgår til fordel for Case IH-traktorerne.

Yding Smedies hidtidige udstilling, salgsafdeling, butik og lager er i disse dage under flytning. Fra den 1. november finder salg og reparation således sted fra den nye adresse. I løbet af 2018 følger flytningen af smedeværksted, Jenit og VVS-afdeling i en fase 2. Smede- og VVS-opgaver vil derfor i en overgangsperiode fortsat blive løst på den gamle adresse i Yding.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame