VKST giver indblik i verdensmarkedet med Brexit og Trump som de helt store ubekendte faktorer for udviklingen i 2019. Men også et bud på, hvordan økonomien på verdensmarkedet påvirker din egen økonomi ? og hvordan du kan sikre dig i en usikker verden.

Der ses ind i en digital fremtid både ved skrivebordet, hvor regnskaber og kontering digitaliseres og giver dig helt nye muligheder for at styre din økonomi. Men fremtiden er også rykket ud i marken, hvor kombinationen af ny teknologi og håndværk tegner fremtidens planteavl. Men spørgsmålet er, om teknologien helt tager over?

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

VKST har hele to nyheder med på programmet til dette års lokale møder. I år vil der på hvert af de fem møder være en lokal ejer, direktør eller kommende ejer af en landbrugsvirksomhed, der fortæller om sin virksomhed og sine overvejelser om fremtiden. For hvordan udvikler den enkelte virksomhed sig, når der samtidig skal tages hensyn til fremtidens forbrugertendenser, digitalisering, verdensmarkedet, storpolitik, finansieringsmuligheder, EU-lovgivning, arbejdskraft ? og meget andet?

Desuden kan VKST og foreningerne bag præsenterer et spændende oplæg fra Landbrug & Fødevarer, der vil give et unik indblik i, hvordan imagekampagner kan omsættes til goodwill hos befolkning og politikere til gavn for hele erhvervet.

Der er med andre ord et spændende og varieret program i vente fra det første møde den 21. januar til det sidste den 30. januar.

Alle er velkomne, når VKST inviterer til Vinterfaglige møder i Bangs Have i Maribo, på Sukkerfabrikken i Stege, Næstved Arene, Roskilde Landbrugsskole og i Gørlevhallen på Vestsjælland. Hvert arrangement løber af stablen fra kl. 17.00 - 21.30. Se mere på vkst.dk, hvor du også kan tilmelde dig et af de lokale møder eller ring på telefon 7027 9000