Der var engang en kunde, som efter en lidt træls periode, kom glad ind på kontoret hos Boje & Ladekjær.

- Hej Trine, jeg kan næsten ikke få mine arme ned, og så stod han dér med højt hævede arme og et kæmpe smil i ansigtet. Det vælter ud med grise og vi har grise alle vegne, fortsatte han. Og det var lige netop det kunden havde brug for. Ud over mange grise var der pludselig også en pæn tilvækst mv. Jeg blev vildt glad. Hvad har du gjort? Spurgte jeg nysgerrigt. Jamen jeg købte det dér fjernsyn, som vi talte om og fået min driftsleder til at stå for staldgangsmøderne og nu er der gået konkurrence i at nå vores mål replicerede han mig, sådan lyder det fra Trine Leerskov, assisterende partner i Boje & Ladekjær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var netop en lille del af en større strategiplan, som var blevet opfyldt og oven i hatten med succes. En ny virksomhedskultur var blevet født. Blandt medarbejderne blev der, via strategien, skabt et engagement, hvor de nu følte sig som en større del af virksomhedens mål og resultater end tidligere. Det lykkedes for ledelsen at gøre det klart, hvad man gør og hvornår. De synliggjorde og forstærkede normer for adfærd. Resultatet blev, at virksomheden i dag er langt mere rustet til at kunne klare de bump, der nu engang kommer indimellem. Ledelsen og medarbejdere spiser fortsat strategi til morgenmad, sådan lyder budskabet fra Boje&Ladekjær.

-Der er altid en kultur på arbejdspladsen og det har du også. Spørgsmålet er nu, om den kultur du har i din virksomhed, er som du gerne vil have den? Kulturen er afgørende for, hvor stor en succes du når. Det unikke talent som leder findes i din evne til at arbejde med kultur, siger Trine Leerskov.

Er du blevet nysgerrig så tilmeld dig Boje & Ladekjær's Kultur Z-Up ? en workshop som afholdes den 6 og 7 november 2018 i Spinderihallerne i Vejle. Ring på 42940130 (Trine Leerskov) eller 21704462 (Kim Ladekjær) for mere information og tilmelding. Tilmelding er først til mølle.