På et for nyligt afholdt forhandlermøde i Finland løftede Avant Tecno sløret for deres nye og forbedret serie af vinterredskaber. Hos Avant Danmark er der glæde over de nye designs, som man lover er klar til den danske vinter.

Martin Jensen, Salgschef ved Avant Danmark fortæller, at kontinuerlig udvikling og forbedring af produktlinjen er noget man sætter en stor ære i hos Avant, og det er ligeledes medvirkende til gøre Avant konkurrencedygtige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begejstret

Martin Jensen var selv med til forhandlermødet, der blev afholdt hos Avants hovedkontor i Finland, og han er begejstret for de nye produkter:

- Det handler ikke altid om at komme op med revolutionerende ændringer, for vores kunder er det ofte de små detaljer, der gør den store forskel i hverdagen, siger han , og peger også på kundekontakten som et helt centralt emne i udviklingen:

- Det er netop igennem den personlige og længerevarende kontakt, vi har med vores kunder, der gør vi kender deres behov og ønsker til produkterne.

Nyt design, tre størrelser

Som et eksempel giver Martin Jensen Avant dozerbladet, der nu er kommet i et nyt kurvet design, og som sammen med den hydrauliske drejning af bladet sikrer en mere naturlig bevægelse, hvilket ifølge Avant gør dozerbladet ideelt til opgaver som snerydning.

- Dozerbladet er blandt andet et resultat af det tætte samarbejde vi har med vores slutbrugere, hvor vi identificerer og løser et behov, fortæller Martin Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller også, at dozerbladet, der fås i tre størrelser, fortsat er udstyret med vendbare vinger, der sammen med det lige skær giver mulighed for at fjerne genstridige ismasser.

Stærkere og større

Også Avant sneskovlen er blevet relanceret, så den nu kommer med en mere åben skovl, der via en let hældning sikrer en komplet tømning af skovlen. Herudover er de indvendige støtter blevet fjernet, mens slidskæret er blevet forstørret og gjort mere robust, hvilket skulle give skovlen et mere rent og glidende snit. Avant har valgt at bevare den høje bagkant, der sikrer at sneen bliver hvor den skal, selv når der arbejdes i et højt tempo, mens chaufføren stadig har det frie udsyn til skovlens kant.