Lørdag den 10. juni slår Dyrskuet Thy-Mors dørerne op på Dyrskuepladsen i Thisted, og det er blandt andet med en stor fællesstand for Danske Maskinstationer og Entreprenørs (DM&E) medlemmer i Thy og på Mors.

- Det er en rigtig god dag for maskinstationerne, fortæller Viggo Madsen, som driver Dollerup Maskinstation i Thy, og samtidigt formand for DM&E medlemmer i Thy og på Mors.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har en god dag med hinanden, og får både snakket med nuværende, gamle og kommende kunder. Desuden styrker vi tilliden til kollega maskinstationerne, og det er nok det vigtigste, fortæller den nordvestjyske maskinstationsejer, som fredag den 9. juni havde travlt med optakten til dyrskuet.

Nysgerrige børn

- Fredagen inden dyrskuet begynder, kommer der knap 3.000 børn fra dagplejer og børnehaver fra det meste af Thy og Mors, og besøger pladsen. Det er en rigtig god dag, hvor børnene får et godt indtryk af landbruget med muligheder for at klappe en gris, malke en ko og se de store landbrugsmaskiner, fortæller Viggo Madsen, som nyder at være på dyrskuepladsen imens de mange børn løber rundt mellem maskinerne.

- Der er ikke så mange af mine kollager der har tid til at være her om fredagen, så jeg passer butikken imens, fortæller en glad Viggo Madsen, da Maskinbladet møder ham på den fælles dyrskue-stand, som er fyldt med nysgerrige børn.

- Vi er i alt 14 maskinstationer, som udstiller sammen her på dyrskuet, og det er nogle rigtig gode dage jeg helst ikke vil være foruden, fortæller han, mens han ser frem til i morgen, lørdag den 10. juni, hvor hans kolleager også kommer på standen.

- Det er en rigtig hyggelig dag, hvor vi glæder os til at vise maskierne frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hver maskinstation har taget en enkelt maskine eller maskinsæt med, så standen er godt fyldt op med de knap 14 enheder.