Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Vestjyllands Andel udbetaler bonus på 9,5 millioner

Af SSV - 11. sep. 2018 KL. 09:30

Vestjyllands Andels Agroline har oplevet solid fremgang i denne sæson. Det har udmøntet sig i en rekordstor bonus til de flere end 900 medlemmer.

Vestjyllands Andel har nu afsluttet sæsonen for planteværn, som i VA-regi går under navnet Agroline. I kølvandet på sæsonafslutningen har man kunnet konkludere, at opbakningen fra de flere end 900 medlemmer af Agroline har været rekordstor.

Den solide opbakning er ensbetydende med, at Vestjyllands Andel har kunnet skrue op for overskudsudlodningen på Agroline-delen. Flere end 9,5 millioner kr. er således blevet kanaliseret ud til medlemmerne.

- Beløbet tilbagebetales ud fra filosofien om, at jo bedre forretning vi har via samhandel med medlemmerne, jo flere penge skal vende direkte tilbage til dem, forklarer Jesper Bilberg, salgschef hos Vestjyllands Andel.

Håndsrækning til branchen

Han og kollegerne glæder sig i samme forbindelse over at kunne bidrage med positivt nyt i branchen. Ikke mindst fordi sommerens tørke har været hård ved landbruget i almindelighed.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at den ekstreme mangel på vand i perioden maj-juli generelt har haft en negativ effekt på årets høst, enten i form af lavere udbytte, eller med store udgifter til at holde vandingsmaskinerne kørende. Derfor er vi også desto gladere for at kunne give en håndsrækning til nogle af dem, som har fået et begrænset udbytte, lyder det fra Jesper Bilberg.

Udover den rekordstore bonus til kunderne glæder han sig over, at Agroline efterhånden har udviklet sig til en stærk klub, hvor det plantefaglige fokus på bedre udbytte og indtjening i marken kommer flere og flere til gode.

- Agroline blev i sin tid skabt med et mål om at komme væk fra licitationer og regnskabstyranni, som jeg kalder det. Vi skal ud og bruge vores faglige viden til at sikre de bedste løsninger på den enkeltes bedrift, så vi i fællesskab får skabt det størst mulige udbytte. Og det må man sige, at den her bonus er et tydeligt bevis på, slutter Jesper Bilberg.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame