I år vil showet være en attraktion ikke mindst fordi det er lykkes Hjørring Dyrskue at få den verdenskendte franske hesteartist Mélie Phillipot til Hjørring. Den franske hesteartist kommer til Hjørring Dyrskue med et spritnyt show som uden tvivl vil imponere de fremmødte publikummer. Mélie Philippot er kendt for at levere spektakulære shows, som altid evner at overraske og begejstre hendes tilskuere.

- Vi er selvfølgelig meget begejstrede for, at det er lykkes os at få en aftale i stand med Mélie Philippot, som er en af de absolut største navne inden for shows med heste. Hun leverede et helt fabelagtigt show på Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i 2014, så vi er meget spændte på, at se det helt nye show i Hjørring i år, siger formand for he-steudvalget Kathrine M. Jensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Mélie Philippot kommer i ringen hele tre gange i løbet af det to timer lange hesteshow, da hun skal skifte rekvisitter og kostumer imellem de forskellige indslag.

Historiens vingesus

Publikummerne til hesteshowet vil også kunne mærke historiens vingesus, når heste fra DR's tv-serie "1864" vil levere et show, der naturligvis lader sig inspirere af Slaget ved Dybbøl. Hesteracen, der blev brugt i TV-serien er jyder, som er en stor arbejdshest, der er kendetegnet ved at være meget godmodig og ved at have et roligt temperament. Der er i dag ca. 1.000 jyder tilbage i Danmark.

Der vil også være indslag for dem, der interesserer sig for dressur, når berider fra Hjørring Rideklub Jan Søgaard levere en smuk dressuropvisning. Endelig bliver der også fart over feltet, når Vendsyssel Køreforening kører kapkørsel mellem en hestevogn og en ATV.

Hesteshowet på Hjørring Dyrskue finder sted den 19. juni 2015 kl. 19-21 på Dyrskuepladsen i Hjørring.