Fra 1. januar 2017 forhandler og servicerer Vemas A/S hele Kuhns maskinprogram til jordbearbejdning lige fra stub-bearbejdning, pløjning, såning, sprøjtning og gødskning, samt mulch- og græsmaskiner. Selvom det nye tiltag er omfattende, så er Kuhn langt fra et uprøvet mærke hos Vemas A/S.

- Vi har solgt Kuhn i mere end 40 år, så vi har solid erfaring og kendskab til produkterne, samt til servicering og vejledning til vores kunder indenfor de mange muligheder og løsninger fra Kuhn, fastslår Christian Thomsen og Kristen Lyager Laursen, sælgere hos Vemas A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har ventet på, at jordprogrammet fra Kuhn skulle blive fuldendt.

- Christian Thomsen, Vemas.

Selve tilløbet til og overvejelserne om at gå all in på Kuhn har varet et stykke tid. At det sker nu, er der ifølge Vemas A/S en god forklaring på:

- Vi har ventet på, at jordprogrammet fra Kuhn skulle blive fuldendt med maskiner og redskaber til stub-bearbejdning og såning. Det er tilfældet nu, og vi glæder os til at introducere vores kunder til hele Kuhn-paletten.

Også nyt såcenter

Samtidig med udvidelsen af Kuhn-maskinprogrammet etablerer Vemas det, Christian Thomsen og Kristen Lyager Laursen betegner som et 'prof såcenter' på Vemas' adresse i Vejle.

- Her bliver kunderne vejledt og rådgivet i forbindelse med deres investering i Kuhn-maskinerne, ligesom de får praktisk hjælp og sparring med at komme godt i gang med deres nye maskiner. Desuden vil der være muligt at få serviceret Kuhn-maskinerne, ligesom vi vil have udvidede åbningstider og mulighed for at udlevere reservedele udenfor normal åbningstid, siger Kristen Lyager Laursen og tilføjer, at de nuværende 12 serviceteknikkere på værkstedet og fire mand på lageret på Vemas, løbende sendes på opkvalificerende efteruddannelse i maskinerne fra Kuhn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tæt på hovedlageret

Vemas A/S udvider desuden deres reservedelslager, ligesom MI fortsat er hovedleverandør af Kuhn til den vejlensiske maskinforhandler. At Vemas A/S og MI ligger tæt på hinanden geografisk, er ifølge Christian Thomsen og Kristen Lyager Laursen også en fordel for nuværende og kommende kunder til Vemas.

- Udover at have vores eget lager, tager det ikke lang tid for os at skaffe yderligere reservedele, hvis vi får brug for det, da MI's reservedelslager ligger lige i nærheden.

Vemas A/S vil i 2017 markere den store Kuhn-udvidelse. Vemas A/S har eksisteret siden 1959 og beskæftiger i dag godt 20 medarbejdere på værkstedet, lageret, samt i salg og administrationen.