Veggerslev ApS på Djursland er netop blevet forhandler af McCormick, skriver Helms TMT-Centret i en pressemeddelelse.

- Vi har allerede arbejdet sammen med Veggerslev i nogle år, og de er rigtig stærke på servicesiden, siger Jakob Helms fra McCormick importøren, Helms TMT-Centret A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Veggerslev er en ung virksomhed, som kunne fejre 10-års jubilæum sidste efterår. De er tydeligvis inde i en rigtig positiv udvikling, som vi har tillid til vil fortsætte, og som vi gerne vil bidrage til, tilføjer Jakob Helms.

Som McCormick forhandler kommer Veggerslev ApS til at dække hele Djursland og vil være lagerførende i løbet af kort tid.

Traktorer af høj kvalitet

- Når vi har valgt at sige ja til at blive McCormick forhandler, så er det ikke mindst fordi, jeg føler mig tryg ved, at traktorerne er af en høj kvalitet, siger Mads Bonde Andersen, indehaver af Veggerslev ApS.

- Da jeg prøvede at køre med en McCormick traktor første gang, var jeg ikke i tvivl om, at kvaliteten er i orden, siger han og uddyber:

- Man mærker med det samme, at det hele er ?skruet godt sammen? for nu at sige det på den måde. Og førerkomforten er der bestemt heller ikke noget at udsætte på, lyder det begejstret fra Mads Bonde Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hertil kommer, at jeg føler mig helt tryg ved Helms TMT-Centret som et seriøst firma. Vi kender til dem i forvejen, da vi allerede sælger Bigab kroghejsevogne, som de er importør af, føjer han til.

Kunder viser interesse

Veggerslev får snart en McCormick X7.6 traktor hjem. Modellen er på 225 hk og har powershift transmission.

- Flere af vore kunder har allerede signaleret interesse for McCormick traktorerne, så jeg tror på det, siger Mads Bonde Andersen.

Han startede i sin tid op alene mand som ren servicevirksomhed på landbrugsmaskiner, men begyndte hurtigt at servicere entreprenørmaskiner også. Senere kom handel med både landbrugs- og entreprenørmaskiner til.

I dag beskæftiger Veggerslev ApS seks fuldtidsansatte medarbejdere - plus en administrativ medarbejder på deltid.