Sommeren 2018 viste sig fra sin bedste side, og grillen er blevet brugt flittigt i de danske hjem. Det har især kunne mærkes hos Danish Crowns Beefs forædlingsfabrik i Sdr. Felding, hvor der blev sat rekord i fremstilling af fabrikkens grillsortiment.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danish Crown blev der blandt de 20 mest populære varenumre i grillsortimentet solgt 837 tons. Den tidligere rekord var i 2014, hvor der blev solgt 652 tons kød i grillsortimentets top 20.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft meget travlt i Sdr. Felding ? især den første del af sommeren gik der utrolig meget kød til grillen. Så vi har kunnet mærke, at vi arbejdede os hen imod en rekord, og alle i Sdr. Felding har virkelig gjort en fantastisk indsats for, at vi kunne følge med efterspørgslen, fortæller Kim Smed, fabrikschef i Sdr. Felding i pressemeddelelsen, og uddyber:

- Flanksteaks var en absolut favorit i vores grillsortiment. Desuden er der blevet sendt burgere afsted i massevis, og vi har produceret adskillige tons hakkebøffer med bøgerøget bacon.

På fabrikken i Sdr. Felding går grillsæsonen ikke i vinterhi, for her arbejdes der på højtryk for at udvikle nye produkter.

- Vi er allerede i gang med at planlægge vores grillsortiment til næste år, som vi skal præsentere for kunderne inden udgangen af 2018. Derfor er vi lige nu i gang med at tænke kreative tanker om næste års varer til grillen, fortæller Kim Smed.