Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Varde Maskinstation strømlinede på olierne

Af SSV - 13. jun. 2018 KL. 14:45

Varde Maskinstation har fået hjælp til at optimere smøremidlerne.

På Varde Maskinstation har man mærket den forskel, det kan gøre at få rådgivning fra sin leverandør. Da man skiftede til energiselskabet OK og smøremidlerne fra Mobil, som OK er distributør af i Danmark, gennemgik en smøremiddeltekniker maskinparken grundigt og foreslog forskellige tiltag, som hjalp maskinstationen med at optimere på smøremidlerne.

Det skriver OK i en pressemeddelse.

- Vi har fået strømlinet vores sortiment af smøremidler, siger Anker Vestergaard, driftsleder på Varde Maskinstation, og fortsætter:

- Det har været en stor hjælp, at OK kunne hjælpe med at optimere og bruge den viden, man har omkring maskiner og produkter, til at sammensætte den rigtige oliepakke til vores maskinpark, siger Anker Vestergaard.

Maskinstationen udfører opgaver inden for landbrugs- og entreprenørarbejde. Vedligeholdelsen sker på eget værksted, hvor man derfor også har brug for forskellige typer smøreolie. Derfor var det en fordel, da OK kunne hjælpe med at optimere på mængden af smøremidler.

-Det gør smøreoliesortimentet mere overskueligt, at vi nu har færre produkter, og det minimerer risikoen for fejl, siger Anker Vestergaard.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame