Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Vagtskifte hos Strube Scandinavia

Af Maskinbladet - 11. okt. 2018 KL. 15:00

Direktør Niels Borre afløser Viggo Jean Steffensen efter 8 år i stolen

- Jeg ser frem til at overtage den formelle ledelse i Strube Scandinavia og fortsætte det gode samarbejde med alle vores kunder på de respektive markeder ? og ikke mindst det gode samarbejde, vi har med rigtig mange landmænd både lokalt og på de øvrige markeder, udtaler Niels Borre.

Strube vil fortsætte arbejdet med udvikling med forædling af frø til sukkerroer.

- Vi vil fortsat have fokus på markedsføring af nye sorter med et højt sukkerudbytte - også med de kendte karakteristika som høj renhed og sorter med et stort bladdække. Høj renhed er blevet meget vigtigt for dyrkerne de seneste år, hvor renhedsprocenten er blevet en væsentlig faktor i dyrkernes afregning. Stort bladdække er også en egenskab, som bliver vigtigere og vigtigere i takt med, at dyrkerne skal sprøjte mindre og mindre ? også i konventionelt landbrug, fortæller den nye direktør.

Kvalitetshvede

Strube ser en meget positiv udvikling i forædlingen af hvede ? både vårhvede og vinterhvede ? og udbytterne er absolut i top. Niels Borre fortæller, at Strube Scandinavia især har fokus på de markeder, som fokuserer på kvalitetshvede, og som har behov for en høj vinterfasthed i vinterhveden. Typiske lande er Litauen, Letland, Estland, Finland, Norge og Sverige, hvor vi allerede er repræsenteret med markedssorter. Vi vil forhåbentlig også se hvedesorter fra Strube på lokalt niveau de kommende år.

Strube-koncernen beskæftiger 450 personer og afsætter globalt via egne datterselskaber, lokale distributører eller agenter.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame