Efter næsten 20 år hos Lyngfeldt A/S i Hadsten, har administrerende direktør Søren Dalsgaard ladet sig friste af et andet job i branchen. Han afløses på posten af Jesper Møller Nielsen, som senest har været salgsdirektør hos Kverneland Group Danmark.

Søren Dalsgaard kan endnu ikke afsløre noget om sit nye job.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag middag orienterede Jørn Seidelmann, indehaver af Lyngfeldt A/S, sine medarbejdere samt nærmeste samarbejdspartnere om direktørskiftet.

Og Jørn Seidelmann takkede Søren Dalsgaard for sit bidrag til udviklingen af Lyngfeldt A/S. Blandt fremhævede han, at Søren Dalsgaard med en baggrund som bankansat havde været primus motor i skabelsen af Lyngfeldts eget finansieringsselskab.

Omstrukturering

Den nye direktør, Jesper Møller Nielsen, har indtil for nylig været salgsdirektør hos Kverneland Group Danmark, der netop har omstruktureret sin organisation, hvilket betød, at Lyngfeldt fik mulighed for at tilbyde Jesper Møller Nielsen stillingen som direktør.

Jesper Møller Nielsen har en salgsbaggrund i modsætning til sin forgænger Søren Dalsgaard.

Jørn Seidelmann pointerede derfor i forbindelse med præsentationen af den nye direktør over for sine medarbejdere, at der også vil blive kigget på en styrkelse af den administrative funktion, da det netop var her, Søren Dalsgaard har brugt en del af sine ressourcer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kompetent og professionelt

Ved sin tiltræden torsdag middag, da Lyngfeldts medarbejdere var samlet for at høre om direktørskiftet, fortalte Jesper Møller Nielsen medarbejderstaben om, at han udefra set opfatter Lyngfeldt A/S som en virksomhed, der udviser kompetence og blandt andet agerer professionelt og loyalt over for kunderne.

Og han ser frem til at arbejde med virksomhedens udviklingspotentiale.

Jesper Møller Nielsen er 49 år og bor i Skanderborg.