Som tidligere fortalt stopper direktør for Bæredygtigt Landbrug Vagn Lundsteen. Han vil atter have fingrene mere tilbage i mulden, som han har fortalt.

Men inden chefjurist Bjarne Nigaard overtager posten som direktør for Bæredygtigt Landbrug den 1. juli 2014, siger Lundsteen pænt farvel i artikel på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kun få troede, at vi kunne gøre det; vende den katastrofale udvikling, som landbrugsfamilierne har været gennem de sidste tre årtier. Jeg er glad og stolt over at have været anfører for et hold, der har vendt truende nederlag til sejre. Men nu føler jeg mig som en træt angriber på et vinderhold, der ønsker at blive udskiftet.

Jeg var spændt på reaktionen efter meddelelsen i mandags. Men der har været en fantastisk forståelse og opbakning, som har været både rørende og glædelig. Tak for den store forståelse, som jeg har mødt.

Vigtigst af alt er, hvis vi har givet landbrugsfamilierne troen og modet tilbage

Vi har meget at glæde os over, når vi ser tilbage. Men den vigtigste sejr er nok den, at troen på en fremtid for landbrugsfamilierne er kommet tilbage. Den møder jeg hele tiden. "Vi havde mistet troen, men nu tror vi igen på en fremtid for dansk landbrug". Når jeg tænker på det, så har bare dét været det hele værd. Tak for de mange positive tilbagemeldinger.