Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Vægtgrænsen øges med to kilo

Af Maskinbladet - 11. jun. 2019 KL. 15:21

Stigende priser kræver tungere svin. Markedet efterspørger tungere grise derfor hæver Danish Crown den øvre vægtgrænse med to kilo fra mandag i uge 25.

For at optimere i både stalden og på slagteriet hæves vægtgrænsen fra næste uge med 2 kilo i øvre ende. Det sker blandt andet, fordi markedet efterspørger lidt tungere grise, og det skaber rum til større indtjening, fortæller Nicolaj Nørgaard, der er daglig leder i Ejerservice.

- Det giver en mulighed for at optimere i staldene, fordi bytteforholdet mellem kødpriser og foderpriser lige nu er godt. Derfor er jeg sikker på, at ejerne vil tage godt imod den nye maske og benytte lejligheden til en drøftelse med rådgiveren om at justere udleveringsstrategi og foderstyrke for at få maksimal effekt af de nye vægtmasker.

- Det er afgørende for optimeringen i Danish Crown, at antallet af grise holdes uændret som følge af reguleringen, derfor fastholdes den nedre vægtgrænse, men de ekstra kilo indenfor den normale produktionstid er velkomne, siger Nicolaj Nørgaard.

Læs hvordan du kan optimere din produktion og afgangsvægt i Hyo

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame