Den nye 50/80 Väderstad spids kombinerer fordelene ved 50 millimeter og 80 millimeter spids. En god indtrængningsevne, lavt trækkraftbehov og imponerende blandingsevne er nogle af de vigtigste fordele i marken.

- 50 millimeter spidsens aggressive gennemtrængning og lave trækkraftbehov, kombineret med den brede øverste del fra 80 millimeter spidsen resulterer i en markant bedre blandingsevne, siger Magnus Samuelsson, konceptudvikler hos Väderstad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det foregående år er 50/80 spidsen blevet testet på syv Swift og en Opus kultivator. Med et samlet testareal på 2.235 hektar, er det endelige resultat yderst imponerende.

- 50/80 millimeter spidsen passer på alle vores kultivatorer og er særlig effektiv på Swift. Ud over at den kombinerede spids holder længere end en almindelig 50 millimeter spids, er den også meget let at montere.

Samillimeteren med Väderstad 80 millimeter MixIn shin, optimeres blandingsevnen og materialeflowet øges, siger Magnus Samuelsson. Väderstads reservedele produceres hos Svensk Presshärdning AB, som har været en del af Väderstad Group siden 2011. Den nye 50/80 spids kan fabriksmonteres på Swift i dag, og kan monteres på andre kultivatorer fra oktober.