Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Väderstad introducerer livstidsgaranti på diske

Af esu - 4. dec. 2017 KL. 13:01

Den svenske producent af diske til harver giver nu livstidsgaranti på diskene.

Som en refleksion af at være i front, når det kommer til kvalitet og ydeevne indfører Väderstad nu livstidsgaranti på diske. Hvis en disk går i stykker i sin levetid, erstatter Väderstad den uden omkostninger.

- Vores egen produktion af sliddele er unik på markedet og giver os fuld kontrol over produktionsprocessen. Vi er sikre på kvaliteten af vore produkter og vi vores kunder skal føle sig trygge ved valget af Väderstad som leverandør, siger Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director, på Väderstad.

Väderstad diske er fremstillet af højkvalitets V-55 svensk stål på den af Väderstad 100 procent ejede fabrik SPH (Svensk Presshärdning), som ligger tæt på fabrikken og hovedkontoret i Sverige. Produktionen afspejler samme kvalitetsfilosofi som Väderstads øvrige produkter, der tilsammen garanterer den bedst mulige værdi på markedet.

- Når du bliver ved med at passe din Väderstad maskine med slidstærke, ægte kvalitetsdele fra Väderstad, sikrer du, at din maskine opretholder den ydeevne og de arbejdsresultater, som den havde fra starten, siger Mattias Hovnert, og tilføjer:

- Resultatet er lavere omkostninger pr. hektar, og en maksimering af gårdens økonomi.

Väderstads livstidsgaranti på diske gælder diske købt fra årsmodel 2018, produceret fra oktober 2017. Alle originaldiske fra Väderstad er mærket med "V-55".

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame