Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Utilfreds publikum efter aflyst traktortræk

Af SSV - 9. jul. 2018 KL. 09:45

Ved lørdagens femte DM-afdeling i Hjallerup var banen så våd, at flere løb blev aflyst, men publikum kan alligevel ikke få pengene tilbage.

Et stærkt utilfreds publikum opgav efter flere timers venten lørdag aften og udvandrede fra traktortræk i Hjallerup. Ifølge arrangørerne var de ikke selv herrer over, at der blev hældt for meget vand på banen, og derfor ville de ikke give pengene tilbage.

Det skriver Tv2Nord.

- De burde have indset, at de har lavet en fejl, i og med at de har fyldt så meget vand på banen, siger Tobias Nonbo til mediet. Han var en af dem, der efter flere timers venten opgav og tog hjem.

Den for våde bane betød, at flere af DM-afdelingerne ikke kunne afvikles, men fordi overvanding ifølge arrangørerne er et 'hændeligt uheld' blev entrébilletten til 120 kroner ikke refunderet.

Vendsyssel Tractor Pulling ønsker ikke at udtale sig til TV2 Nord. De erkender, at de har lavet en fejl, og de siger, de er rigtig kede af, hvad der skete, men de kan ikke garantere, at folk får deres penge tilbage. Omkring 1000 tilskuere var lørdag mødt op på banen i Hjallerup

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame