Jens Lübeck Agro viser på sommerens dyrskuer nyheder fra Unia som firmaet har importen af.

Det drejer sig om Unia Ares tallerkenharverne, som der de sidste ti år er solgt flere hundrede af i Danmark. Til 2015 sæsonen er harverne videreudviklet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ares TL kan nu leveres i en frontmonteret version. Den fåes i 3, 3,5 og 4 meters bredde og med tallerkener med en diameter på 460 milimeter. Harven er derudover udstyret med dybdehjul.

Den frontmonterede tallerkenharve kan anvendes til at øge effektiviteten i kombination med bagmonteret halmnedmulder eller såsæt.

Ares TXL 4 H er en ny fire meters tallerkenharve med hydraulisk sammenklap som længe har været efterspurgt. Ares TXL leveres som standard med store 560 milimeter tallerkener og en kraftig 600 milimeter rørpakkervalse der sammen med egenvægten på 2850 kilo sikrer et fantastisk resultat.

Ares HP leveres nu også i en 8 m halvbugseret version med ekstra store 660 milimeter tallerkener samt mulighed for 700 milimeter stålplade pakkervalse som vil tilfredsstille også den mest krævende bruger. Egenvægten på hele 8.250 kilo samt fire store frontmonterede dybdehjul garanterer en rolig gang og en nøjagtig arbejdsdybde.

Komplet serie

Unia Ares er nu en komplet serie af tallerkenharver med arbejdsbredder fra 2,5 ? 8 meter. Fælles for alle modeller er stensikring af hver tallerken via torrionsfjeder. Som ekstraudstyr leveres bugserudstyr, hydraulisk lamelslæbeplanke, frøsåudstyr samt et stort udvalg af pakvalser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Unia-fabrikken er specialister i fremstilling af redskaber til jordbehandling, og udover de kendte tallerkenharver fremstilles grubbere, plove, tromler, såbedsharver og stubkultivatorer. Unia er en af Europas store fabrikanter af redskaber og fremstiller årligt mere end 30.000 enheder på deres seks fabrikker.