I nat brød tyve gennem en løs stålplade i maskinhuset hos Brd. Rasmussen. Det er anden gang på kort tid. For 14 dage siden havde maskinstationen også indbrud. Lige som første gang gik tyvene også denne gang målrettet efter gps-udstyr.

I nat stjal tyvene fem New Holland gps-antenner, fem terminaler, en enkelt navcontroller og en enkelt ipad. Også første gang gik tyvene efter gps-udstyr. Den gang fik tyvene hele syv New Holland gps-antenner, samt seks skærme til video, en Grimme, samt en Horsch-terminal med.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Mads Rasmussen, indehaver af Brd. Rasmussen, fortæller, at virksomheden nu sætter et overvågningsudstyr og alarmsystem op, samt ekstra spot og sensor på grunden.

Indbruddet er også denne gang meldt til politiet, der har været i Troldhede for at undersøge for spor og optage rapport.

11. marts havde Offersgaard Maskinstation også uønsket besøg af tyve, hvor tyvene også var på udkig efter New Holland gps-udstyr. Men tyvene blev forstyrret, for der blev ikke stjålet noget, fortalte Kristian Birkkjær efter indbruddet.

New Holland Danmark arbejder lige nu intens på at sætte sporingsudstyr på alle anlæg og udstyr, så man har mulighed for at spore det stjålne udstyr og på den måde måske finde gerningsmændene, fortæller Mads Rasmussen, Bdr. Rasmussen.