Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Trofast flishugger med ny teknologi

Af boa - 13. aug. 2017 KL. 06:26

  • ww257221_1
  • ww257221_2

Ny banebrydende flishugger NHS 180mw Legacy fra NHS Maskinfabrik.

Efter over 10 års tro tjeneste har flishugger-serien NHS180 fra den danske producent NHS Maskinfabrik i Silkeborg fået en overhaling. Resultatet er blevet ganske markant. Ikke mindst designet, der både er blevet mere strømlinet og kompakt.

Med den nye flishugger har den danske producent NHS lagt stor vægt på høj brugervenlighed og komfort i den daglige brug. Det sker ifølge NHS for både at motivere brugeren og samtidigt tilgodese såvel det nære arbejdsmiljø og sikkerhed samt det ydre miljø.

Ny teknoklogi

NHS 180mw Legacy er udrustet med nyudviklet teknologi og software. Den nye NHS SmartCon styrer en række forskellige features i flishuggeren, heriblandt start, automatisk omdrejningsregulering og stop af dieselmotor, indkoblingssystem (motor/flishugger, der automatisk ind- og udkobles), flishugger (Anti-Stress system, timetæller samt indtræk/stop/retur), ECO-motion (energibesparende dvale-funktion) samt nødstop og reset kreds.

Legacy leveres standard som svingbar +/- 80° fra kørestilling på typegodkendt undervogn (Alko), og den kommer fra start med Standard- eller Rough Cut svinghjul.

NHS180 Legacy-serien fås på sigt i t varianter: NHS180mw Legacy, hvor mw står for egen motor på indregistreret trailer samt NHS180mt Legacy, der har egen egen motor på bælter.

Produceret i Danmark

NHS 180mw Legacy, der er hundrede procent danskproduceret, henvender sig primært til udlejningsselskaber, boligselskaber, kommuner og lignende institutionersamt anlægsgartnere og beskæringsspecialister. Fælles for målgrupperne er et udtalt behov for mobilitet.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame