Nu får også købere til New Hollands T6 serie mulighed for at købe traktoren med den trinløse Auto Command transmission. New Holland udvider programmet med tre nye modeller med Auto Command, nemlig de firecylindrede T6.140, T6.150 og T6.160 modeller, der yder henholdsvis 143, 154 og 163 hestekræfter.

Fra producenten lyder det, at T6 Auto Command serien er målrettet ikke mindst dem, der skal bruge en traktor i rækkeafgrøder og grøntsager, ligesom den ringe jordkomprimering er ideelt for maskinstationer, der udfører sprøjtearbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 Føreren kan præcist indstille hastighed i trin af 0,01 km/t, med en minimum driftshastighed på 20 m/t ved nominelt motoromdrejningstal, hvilket er perfekt til specialopgaver såsom håndplantning.

Auto Command transmissionen er udviklet til at være mest effektiv ved den driftshastighed, der oftest anvendes til dyrkning og transport med høj hastighed. Den kan leveres i en 40 km/t ECO-version, hvor tophastigheden nås ved et lavere motoromdrejningstal, nemlig 1.550 o/min, hvilket er perfekt for virksomheder med megen transport.

For at forbedre sikkerheden, især ved transport af fuldt læssede anhængere i bakket terræn, har T6 Auto Command start-stop-teknologi.

Brugere af T6 Auto Command kan glæde sig over ergonomien i det såkaldte SideWinder II armlæn. Som på T7, T8 og T9 traktorer er alle vigtige betjeningselementer samlet. Kendt er også CommandGrip-kørehåndtaget. Både den integrerede IntelliViewIII monitor og den bredere 26,4 cm IntelliView IV monitor, der er ekstraudstyr, er blevet forbedret i forhold til den naturlige synsvinkel.

Lavere driftsomkostninger

En CCLS hydraulikpumpe, der yder 125 liter i minuttet, er standard på alle T6 Auto Command modeller, og den giver lavere forbrug. Pumpen leverer olie, når det er påkrævet, og der er ikke grund til at køre med højt omdrejningstal for at få tilstrækkeligt olieflow. Sagt på en anden måde giver det ingen mening at kunne køre med den ønskede kørehastighed ved et lavt motoromdrejningstal takket være CVT, hvis man alligevel skal øge omdrejningstallet manuelt for at få et tilstrækkeligt hydraulikolieflow. T6 Auto Command er netop udviklet for at reducere driftsomkostningerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

T6 kan i slutningen af året leveres med IntelliSteer RTK autostyring med en nøjagtighed på 1-2 centimeter.

T6 Auto Command er en videreudvikling af T7 CVT-transmissionen, og den er udviklet og produceret på New Hollands transmissionsfabrik i Antwerpen i Belgien.