Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Trinløs bæltetraktor fra Fendt

Af Helge Plougmann Nielsen - 8. sep. 2017 KL. 10:17

  • ww262811_1
  • ww262811_2
  • ww262811_3

I fremtiden kommer der til at stå Fendt på siden af bæltetraktorerne, tidligere kendt som Challenger, og de tre mindste modeller får trinløs transmission.

TYSKLAND - Agco meddelte i foråret 2017, at man ønsker at trække Challenger-mærket ud fra det europæiske marked. Senere på året viste Challenger på den amerikanske landbrugsmaskinudstilling, Farm Progress Show 2017, en ny MT700-serie, med trinløs transmission samt et design, der minder om noget vi kender fra det sydtyske - nærmere bestemt Marktoberdorf.

Nu er Maskinbladet til pressemøde på Fendt-fabrikken i Marktoberdorf, og her har Agco netop løftet sløret for, at de gule Challenger-traktorer i fremtiden bliver grønne, og i Europa bliver markedsført som Fendt.

To serier med syv modeller

De nye Fendt bæltetraktorer kommer i serierne 900 Vario MT og 1100 MT. Hvor den største serie, der har fire modeller med 492 - 646 hestekræfter, stort set er en grøn Challenger MT880E, er der flere nyheder på den mindre 900 Vario MT-serie. Serien består af tre modeller fra 380 til 431 hestekræfter, og effekten leveres af en syv cylindret 9,8 liters Agco Power-motor, som produceres i Finland. Den trinløse transmission produceres hos Fendt i Marktoberdorf, og de to europæiske komponenter indgår i produktionen på den amerikanske fabrik, hvor bæltetraktorerne til både Challenger og Fendt skal produceres.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame