Agromek har præmieret tre stande på Agromek 2014. Præmiemodtagerne blev udpeget af tre udvalg af landmænd, der på åbningsdagen gennemgik samtlige stande på udstillingen.

Hvert udvalg så cirka 190 stande i de pågældende haller, hvorpå de udvalgte cirka 20 stande, der gik ind i den endelige konkurrence om betegnelsen Bedste Stand. Ved udpegningen af de tre bedste stande blev der lagt vægt på, at standen var spændende, at man fik lyst til at se nærmere på de udstillede produkter, og at de besøgende blev informeret godt på standen og af udstillerens medarbejdere på standen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hal B, C, H, J1 og J2

Vinderen blev Skovdyrkerne, der udstiller i Hal J-2 på Agromek 2014. Skovdyrkerne er en medlemsejet virksomhed, der arbejder med rådgivning, entrepriser og handel ? herunder pleje af skove, grønne områder, natur- og vildtpleje, flis og juletræer mm.

Udvalgets begrundelse for at hædre udstilleren for den bedste stand i de fem haller er, at standen har en flot bagvæg, der viser, at skovdyrkere arbejder i naturen. Stand og personalets beklædning er i afstemte farver.

Personalet er meget vidende om deres arbejdsområder, og kontakt med medarbejdere på standen handler mere om rådgivning end om salg af virksomhedens ydelser.

Udvalget gør opmærksom på, at alle udstillere i de nævnte haller gør sig stærkt bemærkede i konkurrencen om betegnelsen bedste stand. Det er således marginale detaljer, der fører til, at Skovdyrkerne er vinder.

Hal D, E, F og G

Her faldt valget på LMB Danmark A/S, der importerer og leverer traktorer, teleskoplæssere, mejetærskere og andre høstmaskiner af mærket Claas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvalgets begrundelse er, at det er en stand, som er meget synlig og nem at komme ind på. Der er store info-skærme over det hele. Der er god plads til gæsterne, og den virker ikke for pakket med maskiner.

Det er en meget flot stand, hvor der i den ene ende er opbygget cafe i et ekstra plan. Samtidig er der butik med merchandise fra Claas.

Udvalget sætter pris på, at traktorer og mejetærskere er åbne, så man kan prøve at sidde i dem.

Desuden er det for eksempel også muligt at se tærskeværket på mejetærskere, fordi pladerne foran er fjernet under udstillingen.

Standpersonalet er venligt og serviceminded, selv om der er mange besøgende på standen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hal J-3, K, L, M og X

Vinderen blev Väderstad ApS, der udstiller i Hal F på Agromek 2014. Väderstad ApS er dansk importør og forhandler af maskiner til jordbehandling og såning, der produceres af selskabets moderselskab i Sverige.

Udvalgets begrundelse er, at standen er pæn, lys og indbydende holdt i gult, rødt med sort baggrund. Den giver derfor et flot visuelt indtryk.

Der findes en del i-pads, der viser styringsprogrammer, ligesom der gives informationer på storskærm. Standen er forsynet med en ?vip-lounge? over en del af standen, så der er plads til samtaler mellem sælgere og kunder under mere rolige forhold end på selve standen.