På den franske maskinudstilling Sima i Paris i slutningen af februar fremviser New Holland en ny såmaskine til direkte såning, som producenten har lavet i samarbejde med den brasilianske maskinproducent Semeato. Maskinen er bygget til det amerikanske marked, men der har kørt enkelte modeller rundt i Frankrig i 2014 i 3,5 samt 4 meter versioner.

Carlo Lambro, præsident for New Holland Agriculture, fortæller, at det europæiske marked for jordbearbejdningsudstyr har en værdi af otte til ni milliader euro svarende til 60 til 67 milliader danske kroner - om året.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Redskaber i fremtiden

I PowerGear 25 års jubilæumsbog, som blev delt ud på Agromek, fortæller Carlo Lambro, at full-line forhandling af landbrugsmaskiner er nøgleordet til fremtidens landmænd:

- Vi dækker på nuværende tidspunkt ikke jordbehandlingsmaskiner, som vi spekulerer seriøst i. Det er klart, at vi ikke kan starte en produktion og udvikling op fra bunden, men at det vil være mere udbytterigt at indlede et tæt samarbejde med én af de i forvejen fastetablerede producenter i Europa inden for jordbearbejdning.

Carlo Lambro ser det som en stor vigtighed, at fremtidens landmand kun skal ét sted hen for at få service til alle bedriftens maskiner, og det er præcis samme sted, som han kan få service, support og finansieret alle sine maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klik her og se PowerGear-bogen online, og læs hele interviewet med Carlo Lambro.