I en pressemeddelelse skriver HCP, at formålet med samarbejdet er at hjælpe med at få produkter og service billigt, hurtigst og bedst ud til brugerne. Ifølge HCP er det et naturligt led i branchens udvikling, at leverandører, imponrt og detailled skal gøre nye tiltag for at blvie mere effektive og transparente.

Ifølge HCP vil etableringen af en forhandler på adressen i Kroager give bedre indblik i brugernes behov, ligesom HCP får udnyttet kapaciteten på værkstedet i Kroager bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søren Kristensen fra Traktorgården Give siger i pressemeddelelsen.

- Vi flytter ind med brugte landbrugsmaskiner og serviceværksted i Krogager. VI glæder os til at skabe endnu mere drift i huset og vil servicere MultiOne, Iseki og Deutz-Fahr-kunder. Ligesom vi vil lave reparation af andre mærker.

Lars Wear fra HCP uddyber om samarbjedet, at den nye service og detailenhed er ejet af Traktorgården, og at de lejer sig ind hos HCP. Alle aftaler om etablering og drift sker på markedsviljår og med armlængdeprincippet. Han tilføjer.

- Vi behandler som udgangspunkt vores partnere ens, blot viser nogle talenter i forskellige retninger. Det vil vi gerne være gode til at understøtte til gavn for alle i samarbejdet, siger han i pressemeddelelsen.

Samarbejdet begynder straks og forventet fuldt implementeret i sommeren 2018.