Den 27. og 28. december holder Brørup Traktor- & Maskincenter åbent hus, som sædvandligt, men for første gang siden 1997 bliver det uden en traktor-forhandling.

Midt i 2018 afbrød importøren HCP samarbejdet med Brørup Traktor- & Maskincenter, og siden har den sydjyske maskinforretning arbejdet hårdt med at etablere sig som fri forhandler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge forretningen er det lykkes over al forventning, for aktivitetsniveauet er uændret eller måske endda svagt stigende. Servicefolkene har fået større og bedre faciliteter via tilbygning af 340 kvadratmeter værksted, og flowet af både Deutz-Fahr service- og reservedele og traktorer er stadigvæk højt, fortæller man.

Nye maskiner

Svend Aage Jensen, som sammen med Kurt Eg ejer og driver maskinforretningen, håber på, at mange gæster som altid finder vej til Brørup for at se på maskiner, udnytte muligheden for at gøre en god handel og naturligvis nyde en tallerken varm suppe, som traditionen foreskriver.

- Vi har haft travlt de sidste uger med at rydde op, parkere maskiner og redskaber på rad og række, lave nogle ekstra gode tilbud, feje helt ud i krogene og selvfølgelig dække op til alle gæsterne, fortæller Svend Aage Jensen. Han glæder sig som de forrige 20 år til dagene og er specielt spændt på kundernes reaktioner og kommentarer til nogle af firmaets nye produktlinjer som græsklippere og slåmaskiner fra Major og halstrøerne fra Emily.

- Responsen var meget positiv på Agromek, så vi håber naturligvis på at vores egne kunder deler begejstringen.