Castillo de la Monclova-farmen i Fuentes de Andalucía i Sevilla har netop lagt jord til en knap tre uger lang workshop arrangeret af Case IH for europæiske høstmaskine-forhandlere herunder flere nordiske forhandlere.

Over 100 kunder og 120 ansvarlige for høstmaskiner fra en lang række forhandlere var samlet for at lære mere om høstudstyret.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der var tale om en træningslejr, der skulle klæde specialisterne endnu bedre på, så de kan holde gang i kundernes maskiner i marken hele sæsonen.

- Det er altafgørende for os at forstå vores kunders daglige arbejdsopgaver. Derfor var det vigtigt, at alle aspekter af høstarbejdet blev trænet, siger Georg Landerl, project manager for Cases Harvesting Camp.

Castillo de la Monclova-farmen har 5.000 hektar med byg, hvede og triticale.

- Her havde vi mulighed for at bruge maskinerne under rigtige forhold og opleve alle de situationer, som vores kunder står i, siger han videre.

Hvert land havde to dage med træning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Terra FlexTM 3020

Der blev i forbindelse med workshoppen brugt en flåde på tolv maskiner.

Axial-Flow 8230-modellen høstede med 10,4 km/t og var udstyret med bælter og et 35 fods 3050 Varicut skærebord.

Arrangementet bød også på en nyhed i form af et skærebord, der blev præsenteret i Spanien for første gang.

- Blandt alle de maskiner, der var til stede, havde vi særlig fokus på Axial-Flow 7130 mejetærskeren udstyret med et sejlskærebord, der blev præsenteret i Spanien for første gang - nemlig Terra FlexTM 3020, siger project manager Georg Landerl.

Flere danske servicemontører deltog i Case IH's træningslejr.