Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Tilbagevendende demo-succes

Af Morten Damsgaard - 11. okt. 2017 KL. 15:07

  • ww266591_1
  • IMG_0979.JPG

For tredje gang afholder de midt- og nordvestjyske Case IH-forhandlere stor maskindemonstration i det midtjyske.

Med hele ni kørende maskinsæt i marken bliver der i den grad noget at nærstudere, når de Midt- og Nordvestjyske Case IH-forhandlere inviterer i marken, til en stor maskindemonstration i Haderup i morgen.

Det er tredje gang, at vi afholder Case IH-demonstrationen med tilhørende redskaber, og det gør vi på baggrund af stor succes, fortæller Peter Nielsen, indehaver af Case IH-forretningerne Salling og Nordvestjysk Traktorservice på Salling og i Thy samt medejer af Maskincentrum i Aulum, som han ejer sammen med Carsten Carøe Sørensen, der også ejer Case IH-forretningen Sørensen og Lynggaard i Viborg.

Og det er netop Peter Nielsen og Carsten Carøe Sørensen der er drivkraften bag Case IH arrangementet, som de får stor opbakning til blandt deres leverandører:

- Foruden Case IH-traktorer, så viser vi et bredt udvalg af de redskaber, som forhandles i de fire forskellige Case IH-forretninger, fortæller Peter Nielsen.

Derfor kan der i marken blandt andet opleves Amazone, Pöttinger, Lemken, Kverneland og Köckerling-redskaber.

- At vise maskinerne frem på en demonstration giver et rigtig godt indtryk af maskinerne, og vi håber derfor, at mange har lyst og tid til at komme forbi, og se maskinerne i aktion, torsdag den 12. oktober fra 10 til 16 nær Haderup på Karupvej 4.

Omfattende demo-program

Listen af Case IH-traktorer er omfattende og dækker helt fra Luxxum-serien til Magnum-serien. Maskinforretningerne viser en Luxxum 120 med frontlæsser, en Maxxum 145 CVX med frontlæsser, to Puma 200 med powershift samt to Puma 240 CVX. Desuden vil der være hele tre Optum 300 CVX samt to Magnum CVX i form af 310 og 380.

- Desuden viser vi en Case IH Farmlift-teleskoplæsser, ligesom en Case IH-kombipresser vil være udstillet på demo-arealet, fortæller Peter Nielsen.

Af redskaber vil maskinforretningerne køre med en Pöttinger, Kverneland, Amazone og Lemken discharve fra fire til syv meter, en Köckerling tandharve samt en Amazone og Kverneland plov og et Kverneland og Amazone discsåsæt.

- Vi har også en større Joskin-udstilling med både tipvogne, græsvogne og den nye Drakkar afskubbervogn samt en kreaturvogn, fortæller Peter Nielsen, som også kan oplyse, at der vil være produktfolk fra de enkelte mærker repræsenteret på dagen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame