Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Tican laver ny vognmandsaftale

Af Lmi - 31. maj. 2013 KL. 08:37

Tican har lavet en ny treårig aftale om transport af svin til slagteriet i Thisted.

Efter at have lavet en bred tilbudsrunde, har Tican nu valgt de tre nye vognmænd som skal transportere svin rundt i Danmark.

De tre der blev udvalgt er Dansk Grisetransport, Jysk Svinetransport, og for første gang hos Tican, Vestjysk Dyretransport, skriver Tican i deres nyhedsbrev.

- Vi er overbevist om, at vi har fået en rigtig god aftale med de tre operatører, som alle har stor erfaring og knowhow i transport af svin til slagtning, siger afdelingleder for Tican, Henrik Bækstrøm. 

Med den nye aftale er der to ting som kommer til at ændre sig for leverandørerne. Den første er at tom bil bliver gratis allerede ved tilmelding af 110 svin pr. bil, hvor den i dag skal være fuld for det er gratis.

Den anden er et forsøg hvor, under specielle forhold, landmanden kan betale sig til at få en fast afhentningsdag og dermed ikke skulle vente. 

Nye vognmænd

- Den nye aftale betyder, at nogle leverandører vil få en ny vognmand. Det sker, dels fordi vi har valgt at inddele vores opsamlingsområder i fem delvist zoner, siger Henrik Bækstrøm. 

Alle berørte leverandører vil blive kontaktet af Tican inden den nye aftaler træder i kraft den 1. oktober, 2013, skriver Tican i nyhedsbrevet. 

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame