En ambitiøs vækstplan på hjemmemarkedet for forædlede kødprodukter og udskæringer af svine- og oksekød søsættes nu af Tican, som har produktionsafdelinger i Thisted, Brørup og Ansager.

Det betyder, at hjemmemarkedsafdelingen i Ansager kan imødese øget aktivitet på både pølser, marinerede specialiteter med videre samt pakning af ferske svine- og oksekødsprodukter, idet det er planen at supplere sortimentet af svinekød fra Tican med oksekød fra de tyske ejere Tönnies.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En del af planen er i øvrigt også at markedsføre økologisk svinekød.

Ove Thejls, Tican

Baconproduktionen flyttes til England fra 1. oktober i år, hvilket betyder, at afdelingen i Ansager produktionsmæssigt bliver omdrejningspunktet for den nye vækstplan på det danske marked.

- Vi er efterhånden kommet langt med integrationen af Ticans virksomheder i England, Polen og Danmark i Tönnies koncernen, og det er særdeles positivt, at vi nu kan iværksætte denne vækstplan på det danske marked. Vi ønsker at blive langt mere synlige i Danmark, og det er vor opfattelse, at markedet har ventet på dette initiativ. Vi glæder os til at præsentere konceptet for kunderne, fortæller administrerende direktør Ove Thejls og tilføjer:

- En del af planen er i øvrigt også at markedsføre økologisk svinekød ? det er vi klar med i løbet af et par måneder.

Tican har hovedkontor i Thisted og slagter cirka 3,5 millioner grise om året svarende til cirka 20 procent af den danske produktion. Virksomheden beskæftiger cirka 1000 medarbejdere på de tre danske produktionsafdelinger.