Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Terndrup Maskinstation køber nabo

Af Morten Damsgaard - 3. aug. 2018 KL. 07:55

Terndrup Maskinstation overtager nabo-maskinstation af Svend Aage Christiansen.

Pr. 1. august 2018 har Terndrup Maskinstation købt maskinhuse og maskiner fra Svend Aage Christiansen, som indtil den 1. august 2018 havde en sydlig afdeling i netop Terndrup. Svend Aage Christiansen hører ellers til i Jerslev nord for Limfjorden, og her vælger man at fokusere på sine fremtidige aktiviteter, mens Terndrup Maskinstation nu får flere maskiner i maskinhuset:

- Før var der måske lige rigelig med maskiner i Terndrup, jeg tror, at vi med dette opkøb kan få udnyttet vores maskineri langt bedre, fortæller Torben Høj Jakobsen, indehaver af Terndrup Maskinstation.

- Eksempelvis havde Svend Aage Christiansen to finsnittere i Terndrup, mens vi havde tre, og ret beset kunne den ene finsnitter helt sikkert undværes ? og det er så det vi vil gøre nu, fortæller Torben Høj Jakobsen.

Det betyder, at Terndrup Maskinstation på den måde kommer op på i alt fire finsnitter, 10 gyllesæt, fire mejetærskere og 21 traktorer efter opkøbet.

Blev godt modtaget

Foruden maskiner og maskinhuse, så håber Torben også på, at nogle af de tidligere Svend Aage Christiansen kunder, vil følge med over til Terndrup Maskinstation.

- Kunderne kan jo ikke købes ligesom maskinerne kan, men jeg håber, at flere vil følge med over. Jeg vil ud og besøge de tidligere kunder fra Svend Aage Christiansen, og jeg håber, at mit lokale kendskab til området vil være en fordel, fortæller han og påpeger samtidigt, at hans dør er åben overfor de tidligere Svend Aage Christiansen kunder, som ønsker at fortsætte samarbejdet med Terndrup Maskinstation.

Han fortæller, at de aftaler, som der allerede er indgået med Svend Aage Christiansen, som eksempelvis totalpasninger og lignende naturligvis vil fortsætte med Terndrup Maskinstation.

- Jeg håber også, at nogle af de tidligere medarbejdere vil fortsætte med at arbejde for mig, fortæller Torben Høj Jakobsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame