sonsoreret-indhold

Halsted Maskinstation er en af de virksomheder inden for roeindustrien, som har investeret i udstyr fra GRIMME. Gennem årene er det blevet til otte GRIMME MAXTRON 620. I øjeblikket kører man med tre MAXTRON 620-II.

Værdifuld erfaring

Når maskinerere bliver serviceret, så kører de bare

Kristoffer Rasmussen, Halsted Maskinstation

Siden maskinstationen købte den første GRIMME optager i 2007, er det gået stærkt. Udover de tre store roeoptagere fra GRIMME kører man i dag også med fem lastbiler, efter maskinstationen vandt et udbud fra sukkerroefabrikken Nordic Sugar:

- Vi havde allerede erfaring med at køre med høje kapaciteter med 700 tons roer per optager, som blev læsset direkte op på vognene, fortæller Kristoffer Rasmussen fra Halsted Maskinstation.

Den erfaring hjalp ifølge Kristoffer Rasmussen med at vinde udbuddet inden for roetransporten.

Stabile maskiner

Med op til 1800 hektar roer, der skal høstes, følger store krav til kapaciteten og holdbarheden af optagerne. Kristoffer Rasmussen har ikke oplevet problemer i de over 10 år, han har kørt med GRIMME:

- Når maskinerne bliver serviceret, så kører de bare. Sker der noget, er det en fordel, at GRIMME samarbejder med Karl Mertz, så vi har reservedele liggende tæt på os. Desuden kan GRIMME Skandinaviens servicetekniker på Sjælland, Jan Nielsen, hurtigt rykke ud, fortæller Kristoffer Rasmussen.

Trods de udfordringer, der har ramt roebranchen de senere år med lavere sukkerpriser og nye krav fra roefabrikkerne, ser Kristoffer Rasmussen positivt på fremtiden:

- Jeg tror, at markedet skal have lov til at stabilisere sig, og vi skal vænne os til forandringerne i branchen. Og så er det ellers fuld fart derudaf fra 2020, siger han.

Bredt modelprogram

GRIMME Skandinavien har i februar ansat Uffe Jensen som virksomhedens nye sælger og kunderådgiver inden for roeområdet i Skandinavien. Han kommer med 18 års erfaring fra maskinbranchen.

Uffe Jensen skal understøtte GRIMME Skandinaviens strategi med at øge markedsandelen inden for roeindustrien, hvor GRIMMEs brede modelprogram inden for roemaskiner vil spille en vigtig rolle.

GRIMME Skandinavien har store forventninger til de to nyheder, REXOR 6200 Platinum og REXOR 6300 Platinum.

Læs mere om GRIMME Skandinaviens roemaskiner her.