Halvtreds ambitiøse, unge mennesker var mødt op for at deltage i DM&E Juniors stiftende generalforsamling på The Grill / Bowl'n'fun på Enghavevej i Vejle. Debatten var livlig og endte med et stort flertal for oprettelsen af foreningen. Der blev konstitueret en ny bestyrelse og vedtægter samt kontingent blev enstemmigt vedtaget.

- Den nye forening har til formål at danne et netværk for unge, der har tilknytning til DM&E og branchen. Vores ambition er at samle landets unge med interesse for at drive forretning indenfor agro-, entreprenør- og skovbranchen, hvor vi blandt andet vil hjælpe de unge iværksættere til at indgå i ejer- og generationsskifter samt besætte ledende stillinger, fortæller Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i hovedforeningen DM&E.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stor opbakning

Interessen for den nye brancheforening, der skal danne rammerne for et netværk med gode personlige relationer var ikke til at tage fejl af. Alene det store fremmøde var en stor opmuntring for DM&E og den arbejdsgruppe, der præsenterede planerne for den nye Junior-forening.

- Nu skal vi for alvor i arbejdstøjet, og det glæder jeg mig til. Vi skal blandt andet i gang med at arrangere foreningens første sommerudflugt, som udover socialt samvær og netværk vil bestå af faglige indlæg og virksomhedsbesøg, siger Lasse Sørensen, fra Odder Maskinstation, som blev valgt til formand blandt de fem nye bestyrelsesmedlemmer, foruden to suppleanter og to revisorer.

Gode råd

Deltagerne kunne på mødet tilegne sig de første guldkorn fra den prisbelønnede iværksætter og forfatter Jonathan Løw, der indledte generalforsamlingen med et motiverende foredrag om at have succes uden afsavn. I hans indlæg gav han eksempler på, hvordan man kan have et succesfuldt liv som iværksætter på toppen og samtidig bevare balancen mellem arbejde og privatliv. Jonathan havde desuden fokus på hvordan man stiller skarpt på at skabe en arbejds- og innovationskultur, der hele tiden er præget af fornyelse og nysgerrighed.