På uddannelsen om grundlæggende bestyrelsesarbejde, som netop nu bliver udbudt af Djursland Landboforening i samarbejde med Landbo Thy og Agri Nord, bliver deltagerne klædt på til at håndtere den langsigtede planlægning og det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Det skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse. Bestyrelser i dag arbejder langt mere professionelt end tidligere, og der har længe været et behov for en uddannelse, som henvender sig særligt til landmænd og landbrugsrådgivere, der ønsker at deltage i bestyrelser og advisory boards i landbruget - enten som formand eller bestyrelsesmedlem.

På uddannelsen kommer deltagerne hele vejen rundt om arbejdet i bestyrelsen. Fra det juridiske spørgsmål om dit ansvar som bestyrelsesmedlem og det regnskabsmæssige ansvar til arbejdet med strategi og udvikling i bestyrelsen. Du får redskaber til at analysere virksomhedens udviklingsbehov og formulere en strategi på områderne og helt konkret kendskab til, hvordan du etablerer og sammensætter en bestyrelse, der matcher virksomhedens behov. Det er heller ikke uden betydning, hvilken rolle du påtager dig som formand, og hvordan du vælger at lede bestyrelsens arbejde med fokus på at gennemføre strategien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvem, hvad og hvor?

Undervisningsdagene ligger den 11.og 12. november samt 20. og 21. november 2019. Eksamen bliver den 5. december 2019. Undervisningsdagene og eksamen afholdes i AgriNords lokaler i Hobro og/eller Aalborg, men de nærmere informationer følger ved tilmelding. Gennemgående underviser er Kim Møller Rasmussen, partner og direktør i konsulentvirksomheden InSourze A/D og desuden bestyrelsesformand og -medlem i en række virksomheder, skriver Djursland Landboforening. Kim Møller Rasmussen har en mangeårig bred erfaring med HR og ledelse på højt niveau samt opstart, udvikling og salg af virksomheder. Han er desuden medforfatter til bogen "Hvad er meningen" om bestyrelsesarbejde. Derudover varetages dele af undervisningen af Kim Wegener og Morten Haahr Jensen, begge specialkonsulenter hos Seges.