Bay Christensen A/S, der har adresse i Rønnede syd for Køge, indgår pr. 1. januar 2015 strategisk samarbejde med S.D. Kjærsgaard om salg og service af Case entreprenørmaskiner på Sjælland .

- Med aftalen sikrer vi, at Bay Christensen A/S også fremover har de helt store entreprenørmaskiner i programmet. Case er et af de gamle anderkendte mærker i branchen, og det supplerer perfekt de øvrige forhandlinger, vi har i Rønnede, så vi også fremover kan være den sjællandske entreprenørs totalleverandør, siger maskinhandler Carl Bay Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

S.D. Kjærsgaard A/S, der har hovedsæde ved Aalborg, har siden 2011 importeret og solgt Case entreprenørmaskiner i Danmark via egne afdelinger samt via Ringe Maskinforretning på Fyn - og nu via Bay Christensen på Sjælland.

Her fremhæver direktør og ejer Palle Kjærsgaard, at virksomheden kender Bay Christensen A/S rigtigt godt.

- Vi ved, at den står for ordentlighed og god service, så derfor kan vi ikke ønske os en bedre partner til at varetage det sjællandske marked, siger han.

Erfaren sælger

Til at sikre at Bay Christensen får den fornødne Case-ekspertise, vil S.D. Kjærsgaards sælger, Kristen Andersen, der igennem to år har haft ansvaret for Sjælland, også fremover have ansvaret for salget af Case entreprenørmaskiner på Sjælland. Nu sammen med Bay Christensens salgsteam. Ud over Sjælland vil Kristen Andersen fortsat tage sig af et udvalg af S.D. Kjærsgaards kunder i Jylland.

Nytårsfest i Rønnede

Bay Christensen afholder sit traditionsrige nytårssalg den 30. december, og her tages der forskud på Case-festlighederne. Der udstilles nemlig to Case-gravemaskiner. Case CX145C SR på 15 ton og en Case CX235C SR på 28 ton, som begge er med tier 4i-teknologi og sidstnævnte desuden med 3D Leica-laser og Indexator-rotortilt.