Fredag den 27. november slår Farmas dørene op til det årlige julemarked i Farsø, hvor mere end 40 udstiller er på pletten og foruden de store maskiner, så er der noget for hele familien i form af frisk presset æblesaft, brugskunst, bolsje fremstilling og meget andet.

- Naturligvis viser vi også de sidste nye maskiner frem fra blandt andet New Holland, som er hovedforhandlingen hos Farmas, fortæller salgschef Thomas Mikkelsen, som specielt glæder sig til at vise den nye New Holland T7 HD frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er den første officielle T7 HD i Danmark, og traktoren er netop blevet præsenteret på Agritechnica.

- Vi har faktisk allerede solgt den første T7.315 HD i Blue Power lakering, som dermed bliver magen til den vi kan vise frem i morgen, fortæller den nordjysk salgschef, som ser et stort potentiale i den nye traktor-serie fra New Holland.

Den nye serie strækker sig over to modeller, hvor T7.315 er topmodellen, som yder 300 hestekræfter nominielt og 313 hestekræfter, når motoren presses. Der er dermed ingen boost på den nye serie.

- Traktoren er rigtig spændende for det danske marked da den med en akselafstand på 11 centimeter mere end den nuværende T7-serie er en kraftig traktor i en kompakt dimension.

Farmas kan også vise den nye CX-mejetærsker frem til julemarkedet i Farsø.