Grindsted Landbrugsskole oplever en stigende interesse for den nye uddannelse "Produktionsleder+", som skolen udbyder i samarbejde med Sagro. Der er nu tilmeldte nok til at gennemføre første år - og der er stadig plads til flere.

- Vi er glade for, at de unge har taget godt imod uddannelsen, så vi kan sætte første hold i gang med uddannelse på et højt niveau, siger forstander Lene Søholt Jacobsen, Grindsted Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun mener, at kombinationen mellem teori og praksis kan ruste eleverne bedre til fremtidige jobs, videreuddannelse eller til at blive selvstændige.

Uddannelsen skal hjælpe på den store efterspørgsel, der er efter veluddannede unge i landbruget. Den følger den generelle bekendtgørelse, men rummer det ekstra element, at Sagros rådgivere bliver en del af undervisningen - derfor kaldes uddannelsen "Produktionsleder+"

Sagros rådgivere er mere i indgreb med landbruget, og kan derfor bringe dugfriske og helt reelle eksempler fra landbrugets hverdag ind i undervisningen.

De unge vil derfor komme til at arbejde med virkelige og helt aktuelle udfordringer, som Sagros kunder kan stå med i forhold til både økonomi og driften i stald og mark.