Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stenderup A/S er ny importør af Gehl Minilæssere

Af SSV - 8. nov. 2018 KL. 11:35

Det bliver Stenderup, som er ny importør af Gehl-minilæssere til det norske marked.

Det er i dag offentliggjort at Stenderup A/S er ny importør af Gehl minilæssere til landbrug på det norske marked.

Gehl minilæsser er en velkendt amerikanskproduceret maskine. Gehl har produceret maskiner til agroindustrien siden 1859 og virksomheden er part af franske Manitou Group

Troels Stausholm Jensen, administrende direktør for Stenderup A/S, udtaler: - Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Gehl læssemaskiner på det norske marked. Vi har store forventninger til salg af Gehl til det norske landbrugsmarked.

Nordic area sales Manager Pauls Bensons fra Gehl udtaler ?Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre Stenderup A/S som importør af Gehl minilæsser til landbrug i Norge. Vi har i en lang årrække haft et tæt og succesfuldt samarbejde med Stenderup på det danske marked og Jeg er glad for at vi kan videreudbygge dette.

Troels Jensen fra Stenderup A/S udtaler samtidig:

- Vi vil forhandle Gehl maskinerne direkte igennem vores egne sælgere i det norske marked og vi vil samtidig benytte et forhandlernet. Det vigtigste for os er god service som vil ske igennem lokale samarbejdspartnere.

Stenderup A/S har over 30 års erfaring indenfor salg og import landbrugs- og entreprenørmaskiner og har i mange år været markedsleder, når det kommer til salg af Gehl minilæssere i Danmark.

Det vil være muligt at se den bedste solgte model, Gehl AL340, når Stenderup A/S deltager på Agroteknikk i Oslo d. 8-11 november.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame