Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stenderup A/S ansætter ny direktør

Af esu - 18. sep. 2017 KL. 11:39

Ny mand bag direktørens skrivebord hos Stenderup A/S er Troels Stausholm Jensen.

Troels Stausholm Jensen er pr. dags dato blevet udnævnt til ny administrerende direktør hos Stenderup A/S. Det skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

Troels har en baggrund fra DLG i grovvarebranchen inden han kom til Stenderup A/S i 2014, hvor hans rolle hidtil har været daglig leder af virksomheden. Han er uddannet HD Afsætning fra Syddansk Universitet.

Ejer og forhenværende administrerende direktør Mogens Jensen forsætter uændret i virksomheden som salgschef, hvor han vil få mere tid til at besøge og servicere kunder.

Mogens Jensen udtaler:

- Det har længe været et ønske fra min side at få mere tid ude hos kunderne, derfor er jeg glad og stolt over at kunne give direktørposten videre til Troels,

I forbindelse med en langsigtet fremtidsplan har Mogens Jensen samtidig købt sin brors Hans Henrik Jensens ejerandel pr. 31.12.17. Hans Henrik Jensen vil herefter prøve kræfter med en ny branche i det nye år.

Stenderup A/S er en landsdækkende familieejet importvirksomhed som har rødder tilbage til 1936. Virksomhedens hovedafdeling er i Stenderup i Sønderjylland og er i dag ejet af Mogens Jensen og Hans Henrik Jensen som er tredje generation.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame