I 2019 forventer Starco en vækst på mere end 10 procent på det franske marked. Derfor vil den franske producenter af landbrugsudstyr være opmærksom under Sima i Paris.

- For to år siden ændrede vi vores strategi for at nærme os det franske marked. Siden da har vi fokuseret vores indsats på vores OEM-partnere. Dette er vores mål, og vi har gjort betydelige fremskridt med hensyn til kundeforhold og resultater, siger Thomas Ballegaard, handelsdirektør hos Starco.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I de sidste par år har Starco generelt set en meget stærk vækst i traktorer og landbrugsudstyrs segmenter, og selskabet forventer, at væksten fortsætter i fremtiden.

- Vi arbejder på at udvikle vores potentiale inden for landbrugssektoren. Dette er for eksempel tilfældet med skovhuggere, indpakningsmaskiner og traktorer, siger Hubert Plouchart, handelsdirektør i Starco i Frankrig.

I 2017 hilste messen i Paris 1.770 udstillere og 240.000 besøgende fra hele verden velkommen. Fokus ligger på produkter og tendenser inden for landbrugssektoren.

På Starco-standen vil gæsterne møde en gruppe eksperter, der vil præsentere produkter udviklet og fremstillet internt. De vil være tilgængelige for offentligheden for at diskutere, hvordan hjul- og dækløsninger kan forbedre udførelsen af ??forskellige applikationer. For eksempel Starco Alptrak, som netop er blevet forbedret i samarbejde med Avant Tecno, eller den relativt nye Starco HS Flotation.

- I år er vi glade for at kunne give besøgende mulighed for at se, hvorfor Starco-twinhjulssystemet er det bedste på markedet. De vil kunne se for sig selv, hvor let det er at tilpasse og justere vores tilspændingssystem, siger Thomas Ballegaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tvillinghjulene er udviklet internt og produceret i den kroatiske Starcp fabrik med ISO9001 certificerede stålhjul.

Starco har været pioner inden for hjul og dæk i mere end 55 år.