Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Stærkt første år for Dewulf

Af Mads Blenker - 10. feb. 2018 KL. 14:00

Yding Smedie & Maskiner har solgt seks selvkørende Dewulf-kartoffeloptagere på et år.

Da kalenderen viste februar 2018, var det præcis et år siden, Yding Smedie & Maskiner fik importen af de røde Dewulf-kartoffeloptagere.

Og når Søren Trads, der er Dewulf-sælger hos Yding Smedie & Maskiner, skal gøre status efter det første år, er han ovenud tilfreds.

- Det er gået langt over forventning. Kunderne har taget godt imod mærket, som ikke har haft en dansk forhandler i en årrække, siger han.

Helt konkret er det blevet til seks solgte maskiner på det første år, og når der er tale om selvkørende kartoffeloptagere, er det naturligvis ikke småmaskiner, det drejer sig om. Af de seks solgte maskiner er hele fem af dem faktisk de helt store fire-rækkede optagere, mens den sjette er en to-rækket optager. Hvis man spørger Søren Trads, hvorfor det er gået så stærkt med at introducere Dewulf på det danske marked, er der flere faktorer, der spiller ind.

- Vi har selv købt en optager, som vi kørte demo med hele sidste år. Det viser, at vi er seriøse omkring projektet. Samtidig tror jeg, at mange sætter pris på, at der kommer nye spillere til på markedet for kartoffeloptagere i Danmark, forklarer Søren Trads, der selv er vokset op på en kartoffelejendom.

Tre af de solgte optagere skal leveres til 2018-sæsonen, mens tre allerede er leveret. Selvom det er gået over forventning med at komme ind på markedet, er der ikke tegn på, at efterspørgslen er på vej ned igen.

- Vi har stadig mange tilbud ude på nye maskiner. Jeg tror på, at det kommer til at betyde meget for os, at vi allerede har fået nogle optagere ud at køre hos kunderne. Folk taler sammen, og det er selvfølgelig altid nemmere at sælge noget, når man kan henvise til kunder, der allerede har succes med at køre med maskinerne, siger Søren Trads.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame