To af Danmarks sejeste kvinder sætter fokus på vores fremtid, mandag 8. januar, når Sønderjysk Landboforening (SLF) inviterer til nytårskur i Agerskov Hallen med plads til 1000 gæster.

SLFs nytårskur i Agerskovhallen er efterhånden blevet en tradition. For fjerde gang vil SLF samle lokale samarbejdspartnere, politikere, medlemmer og kunder - tidligere har blandt andet formand for socialdemokratiet Mette Frederiksen og statsminister Lars Løkke Rasmussen været forbi Agerskovhallen som hovedtalere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fra EU til andedam

I år har SLF opfordret to kvinder til at indtage scenen - nemlig konkurrencekommissær i EU, Margrethe Vestager og direktør i Landbrug og Fødevarer, Karen Hækkerup.

-Vi håber at kunne gentage succesen fra sidste år, og der er god grund til at tro, at det lykkes. Denne gang har vi nemlig inviteret to spændende kvinder til, dels at fortælle om EU og fremtidens konkurrencevilkår samt den betydning det får for landbruget og fødevareeksporten, og dels at italesætte den kritik, som landbruget ofte bliver udsat for herhjemme, trods stor ros i udlandet, siger formand i SLF, Christian Lund.