Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

ST Maskintech er ny Gehl forhandler

Af JOF - 17. jul. 2019 KL. 15:50

Stenderup A/S udvider deres forhandlernetværk og indgår et samarbejde med ST Maskintech, som nu vil forhandle Gehl minilæssere.

ST Maskintech er startet af Søren Nissen og Tjebbe Snijder og er lokaliseret i Ribe, og ejerne er meget forventningsfulde til det nye samarbejde med Stenderup A/S, skriver Stenderup i en pressemeddelelse. ST Maskintech har i hverdagens stort fokus på deres lokale kundekreds og på god kundeservice.

Hos Stenderup A/S er de også forventningsfulde til udvidelsen af deres Gehl-familie, hvor Adm. direktør Troels Stausholm Jensen udtaler:

- Vi er ikke i tvivl om, at ST Maskintech passer perfekt ind i vores forhandlernetværk, da de har stor ekspertise indenfor god og nærværende kundeservice og samtidig værner om deres lokalnetværk.

Gehl maskinerne er amerikanskproducerede og har 100 procent differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er lettilgængelige for service, der benyttes kvalitetskomponenter, samt udstyret med Yalmar motor og Sauer Danfoss hydraulik.

Det vil være muligt at se maskinerne og møde Maskintech på Ribe Dyrskue, som afholdes d. 26. juli, oplyser Stenderup i pressemeddelelsen.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame