Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Spar tid med ny båndopruller

Af mbl - 19. jun. 2017 KL. 12:09

På under 10 sekunder kan båndoprulleren oprulle et surringsbånd.

Ingeniørvirksomheden Dynello har udviklet en håndholdt elektrisk båndopruller til oprulning af surringsbånd. På under 10 sekunder opruller den dine bånd, så du hurtigt kan komme videre.

Bag virksomheden, der har hjemme i Aarhus, står Jens Kjærulff og Emil Schrøder Jakobsen. De to udviklede oprulleren sideløbende med deres studie i Aarhus, hvor de uddannede sig maskiningeniør og senere civilingeniør.

Nu behøver transport- og logistikindustrien, landbrugsindustrien, teltbranchen og andre der arbejder med surringsbånd ikke længere bøvle med at rulle bånd op med håndkraft. Det er en tidsbesparelse folk kan forstå. Derfor har kunderne kun ros til overs for det lille, blot 800 gram tunge el-værktøj fra Dynello, der klarer op til 325 bånd på en opladning. Det bemærkes blandt i anmeldelserne på Dynellos webshop, oplyser Dynello i en pressemeddelelse:

- Et fantastisk stykke værktøj, skriver en landmand og tilføjer:

- Vi kører omkring 1000 halmballer hjem hvert år, så den båndopruller kommer til at tjene sig ind på ingen tid.

De to ejere af Dynello har selv udviklet deres produkt fra bunden og finansierede produktionen med et banklån på 500.000 kroner. Med en baggrund som ingeniør blev der lagt meget vægt på robustheden og enkelheden af produktet, da det skulle være nemmere at bruge og mere effektivt end alternativerne på markedet.

- Vi ved at brancher som transport, landbrug og håndværk er hårde ved deres værktøj, så vi gjorde blandt andet oprulleren ekstra stærk i plasthuset, for at være sikre på, at den kunne håndtere miljøet, fortæller medejer Emil Schrøder Jakobsen.

Båndoprulleren er på nuværende tidspunkt den eneste af sin slags i verden, da den både er håndholdt og akku-drevet. Det betyder, at den kan tages med rundt og at man ikke behøver at slæbe sine surringsbånd hen til et bestemt oprulningssted. Den håndholdte facon muliggør ligeledes, at oprulleren kan bruges i andre industrier end transport- og logistikindustrien, hvor surringsbånd ofte benyttes, såsom i landbruget til halmballekørsel.

Dynello har udover deres Opruller udviklet en klemme til surringsbånd, som fastholder surringsbåndet når det er oprullet, således undgår man at det ruller sig ud igen. Jens og Emil sælger lige nu deres produkter til flere forhandlere i Skandinavien og arbejder på at udbrede deres produkter til resten af Europa.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame