Pr. 1. september er der direktørskifte i Sønderjysk Landboforening.

Erik Lydiksen, der i forvejen er en velkendt direktørprofil i det Sønderjyske og senest har været direktør for Agrinord, afløser direktør Per Grønbæk, der har ønsket at trække sig fra direktørposten efter mere end 11 år på posten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er med stor tilfredshed, at jeg på bestyrelsens vegne kan meddele, at vi i Erik Lydiksen har fundet en ny direktør til at videreføre den positive udvikling som Sønderjysk Landboforening under Per Grønbæks ledelse har været inde i gennem de senere år, siger formand Christian Lund.

Erik Lydiksen ser også frem til at starte i sit nye job.

- Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Sønderjysk Landboforening. Foreningen har et stærkt fundament i det syd og sønderjyske og en spændende strategi baseret på et mål om en løbende forretningsmæssig udvikling. Samtidig passer det privat perfekt. Jeg har været utrolig glad for de fire år som adm. direktør i Agri Nord, men har hele tiden været bosat i Sønderjylland. Da muligheden så bød sig for et spændende job i Sønderjyllands førende landboforening, så valgte jeg at skifte til Sønderjysk Landboforening, siger Erik Lydiksen.