SIMA: En ny såmaskine-producent er aktuelt på det danske marked fra sæson 2019 i form af Sly.

FMR Maskiner med hovedsæde i Nykøbing Falster, men med udgangspunkt i hele landet i form af import af blandt andet Geringhoff, Mzuri, Agrointelli-markrobotter har netop fået importen af Sly-maskiner i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med disse produktioner, fulender vi produktprogrammet for såmaskiner i vores sortiment, fortæller Anders Hansen, medindehaver af FMR-Maskiner og nu impotør af de franske Sly-maskiner, som både henvender sig til bedrifter med No-Till og Strip-Till-tanker.

- Vi har nu muligheden for at tilbyde en såmaskine, som er meget målrettet den enkelte målmand, og de enkelte ønsker.

Høj kvalitet

Både Anders Hansen og Henrik Rasmussen, som er indehaver af FMR Maskiner, ser frem til at få Sly med i virksomhedens produktprogram:

- Sly er et produkt, som har en meget høj standard, hviklet passer os ganske godt, fortæller Anders Hansen.

- Der er stor fokus på blandt andet No-Till i øjeblikket, og hvordan vi holder vores omkostninger nede på et niveau, som er acceptabelt, fortæller den sjællandske maskinhandler, som blandt andet påpeger vigtigheden af håndværket:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi sælger bestemt ikke kun stål hos FMR Maskiner, men også råd og vejledning til No-Till-retningen eller hvilken stretegi, som tilpasser kunden - om det er Mzuri eller Sly, understreger Anders Hansen.

De fremhæver begge to, at der med Sly-maskinerne er tale om en Rolls Royce løsningen inden for såteknik:

- Der er både tale om kraftige produkter, god malekvalitet, og detaljer, som gør, at Sly virkelig er et produkt, som er spændende for os, fortæller Henrik Rasmussen.

Allerede til efteråret 2019 kommer den første Sly StripTill nedfælder til Danmark, som både skal så raps i efteråret 2019 samt roer i foråret 2020.