Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

SLF: Bag om Brexit

Af Maskinbladet - 19. feb. 2019 KL. 17:25

SLF og London-korrespondenten Bjarne Nørum fortæller om konsekvenserne af Brexit til møde i Vojens.

Sønderjysk Landboforening (SLF) inviterer i samarbejde med Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd og Erhvervshus Sydjylland til møde med oplæg og efterfølgende diskussion. Her vil London-korrespondenten Bjarne Nørum fortælle nærmere om briternes anstrengte forhold til EU, Brexit-forløbet og et opdateret bud på, hvad der videre vil ske. Bjarne Nørum har været London-korrespondent de sidste 12 år, og har fulgt briternes vej frem til Brexit.

-Vi har i mange erhverv, såvel i landbruget, følgeindustrien og danske erhverv generelt en stor samhandel med Storbritannien. Det kan få betydelige konsekvenser for os, hvis vi får en hård Brexit og vi kommer ind på en skæv kurs i vores fremtidige samarbejde med briterne, siger formanden for Haderslev Erhvervsråd og bestyrelsesmedlem i Sønderjysk Landboforening, Johan Schmidt og fortsætter:

-Vi har derfor fundet det særlig relevant at få belyst forholdene omkring Brexit, og hvad vi kan forvente os af briterne i fremtiden. Vi ser frem til at høre Bjarne Nørums analyse af situationen. Min forventning er, at det kan være med til at forberede os på den fremtid, vi skal til at vænne os til efter 29. marts, som er den officielle Brexit-dato.

Alle interesserede er velkomne til mødet, hvor Bjarne Nørum efter et oplæg på en times tid, vil svare på spørgsmål om Brexit, og hvad vi kan forvente os af det fremtidige samarbejde med briterne.

Samme aften vil formanden for Erhvervshus Sydjylland, borgmester Henrik Frandsen, give en kort præsentation af det nye Erhvervshus Sydjylland på Billundvej 3 i Vojens.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame