Sjørup Traktor A/S har skiftet navn til Sjørup Group A/S, men er stadig nøjagtig den samme virksomhed med de samme medarbejdere, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Navneændringen har været i overvejelserne over flere år, men er nu blevet en realitet.

- Vi har i rigtigt mange år været kendt som Sjørup, og det er blevet et rigtigt stærkt brand for os, så det har været vigtigt at bibeholde dette navn, siger direktør Ole Lauridsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomheden har siden 1963 været kendt som Sjørup Traktor, så det er ifølge direktøren en stor beslutning at skifte navn.

- Vi har i alle disse år erhvervet os rigtig stor erfaring og udvidet vores kompetencer. Vi er en virksomhed, der konstant ser fremad og hele tiden er på jagt efter nye måder at gøre tingene på - altid med øje for, at det skal være til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og det skal vores navn leve op til, siger Ole Lauridsen.

Som et led i navneskiftet har Sjørup Group A/S samtidig fået en helt ny grafisk profil, dog med Sjørup navnet i hovedfokus, og inden længe lanceres en helt ny hjemmeside, skriver virksomheden.

Fremover vil der i virksomhedens grafiske udtryk blive en tydeligere opdeling mellem de tre hovedforretningsområder inden for traktor salg og eksport samt henholdsvis nye og brugte reservedele, der hver har fået sin profil i firmaet og på hjemmesiden.